Βραβεύτηκε ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος ΦλώροςΟ Δήμος Παπάγου – Χολαργού διοργάνωσε για άλλη μια χρονιά τις «Ημέρες Περικλέους», έναν θεσμό προς τιμήν του αρχαίου Έλληνα ηγέτη και ολόκληρης της σπουδαίας εκείνης ιστορικής περιόδου.
Στο όνομα του στρατηγού της Αθήνας και του πολιτικού που έθεσε τις βάσεις για τη Δημοκρατία, τιμούνται σημαντικές προσωπικότητες, με την απονομή «Βραβείoυ Περικλέους».
Η φετινή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χθες Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022 στις 18.30, στο αμφιθέατρο «Μ. Θεοδωράκης» του Δημαρχείου (Λ. Περικλέους 55 Χολαργός) και τιμήθηκε ο Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ) Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά