Στο εκκλησάκι του στρατοπέδου της 361 ΠΑΠ ο δήμαρχος Τεμπών Γ. Μανώλης για τα Εισόδια της Θεοτόκου










Στο στρατόπεδο της 361 ΠΑΠ ανήμερα της Εορτής Εισόδια της Θεοτόκου παρευρέθηκε ο δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης, καλεσμένος του διοικητή της μονάδας Αν/χη Αθανάσιου Δεδικούση και συμμετείχε στη Θεία Λειτουργία.



Το γραφικό εκκλησάκι αφιερωμένο στα Εισόδια της Θεοτόκου βρίσκεται εντός του στρατοπέδου της 361 ΠΑΠ.

Πλήθος πιστών από τις γύρω περιοχές, όπως και λοιπές στρατιωτικές και πολιτικές Αρχές συμμετείχαν στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία και την Αρτοκλασία, λειτουργούντος του Αρχιμανδρίτη π. Νεκταρίου, συνοδεία καλλίφωνων στρατιωτικών ψαλτάδων.

Μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας ο διοικητής Αν/χης της 361 ΠΑΠ κ. Δεδικούσης , δεξιώθηκε των πολιτικών, στρατιωτικών Αρχών και των πολιτών.



Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γεώργιος Μανώλης αναφέρει:

«Διπλή γιορτή σήμερα, για την Ορθοδοξία και τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας μας.

Όλο το Έθνος μας τιμά τη διπλή αυτή εορτή και αποδίδει αναγνώριση και σεβασμό στις Ένοπλες Δυνάμεις για την προσφορά τους στην πατρίδα.

Εύχομαι από καρδιάς υγεία και δύναμη στις γυναίκες και στους άνδρες όλων των Σωμάτων των Ενόπλων Δυνάμεων που εγγυώνται την ασφάλειά μας και με υψηλό αίσθημα ευθύνης, αποφασιστικότητα και απαράμιλλη αφοσίωση υπερασπίζονται τα σύνορά μας από κάθε απειλή. Τους οφείλουμε πολλά.

Η Παναγία Υπέρμαχος Στρατηγός, να τους προστατεύει και να τους καθοδηγεί.

Εύχομαι χρόνια πολλά στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και στο πολιτικό προσωπικό που τις επικουρεί σε κάθε πεδίο».

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά