«Απόβαση» στην 110 Πτέρυγα Μάχης της Λάρισας πραγματοποιούν αμερικανικές δυνάμεις

 
«Απόβαση» στην 110 Πτέρυγα Μάχης της Λάρισας πραγματοποιούν αμερικανικές δυνάμεις, με τη βάση της Πολεμικής Αεροπορίας να μετατρέπεται ξανά σε ορμητήριο για τα Μη Επανδρωμένα Αεροσκάφη τύπου MQ-9 Reaper.
Τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται έντονη κινητικότητα καθώς το ένα μετά το άλλο, μεταγωγικά αεροσκάφη της Αμερικανικής Αεροπορίας προσγειώνονται στην 110 ΠΜ αλλά και στο Διεθνές Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος της Αθήνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες μεταφέρουν εξοπλισμό ο οποίος εγκαθίσταται στη Λάρισα με σκοπό, εντός των επόμενων εβδομάδων, να ξεκινήσουν οι πτήσεις των MQ-9.Οκτώ UAV.

Πηγή: cnn.gr

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά