Λέρος: Στρατιωτικός και 16χρονη πίσω από τον διασυρμό μαθήτριας με γυμνές φωτογραφίες και βίντεο σε σχολείο

 

O στρατιωτικός και η 16χρονη συνελήφθησαν. Το θύμα ήταν συμμαθήτρια της 16χρονης, που διαπίστωσε ότι στο σχολείο κυκλοφορούσαν γυμνές φωτογραφίες και βίντεο, από κινητό σε κινητό…

Μια εξαιρετικά σοβαρή υπόθεση απασχολεί τη Λέρο, με έναν στρατιωτικό και την 16χρονη φίλη του, να έχουν ήδη συλληφθεί και να παίρνουν το δρόμο για τον εισαγγελέα. Κατηγορούνται ότι παγίδευσαν την 16χρονη που ήταν συμμαθήτρια της ανήλικης κατηγορούμενης και την διέσυραν. Το θύμα κατάλαβε όλα όσα είχαν συμβεί πίσω από την πλάτη της, στο σχολείο. Όταν διαπίστωσε ότι βίντεο και φωτογραφίες της, κυκλοφορούσαν στα κινητά τηλέφωνα συμμαθητών της.

Για εκδικητική πορνογραφία σε βάρος 16χρονης, κατηγορούνται ένας 22χρονος στρατιωτικός και η επίσης 16χρονη φίλη του στη Λέρο. Οι δύο συνελήφθησαν και με τη δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος τους για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, εκδικητική πορνογραφία και πορνογραφικές παραστάσεις ανηλίκων, μεταφέρθηκαν ήδη στην Κω, για να παρουσιαστούν ενώπιον του εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, ο 22χρονος στρατιωτικός που κατάγεται από τη Λέρο μαζί με την 16χρονη φίλη του, δημιούργησαν ψεύτικο προφίλ στο Instagram και άρχισαν να ανταλλάσσουν φωτογραφίες και βίντεο ερωτικού περιεχομένου με άλλη 16χρονη, συμμαθήτρια της πρώτης.

Η κοπέλα λίγες μέρες αργότερα διαπίστωσε ότι οι φωτογραφίες της κυκλοφορούσαν στα κινητά τηλέφωνα συμμαθητών της και ενημέρωσε τους γονείς της, οι οποίοι κατήγγειλαν το γεγονός στο Αστυνομικό Τμήμα Λέρου.

Οι αστυνομικοί του νησιού, ερευνώντας την υπόθεση εντόπισαν τον στρατιωτικό και την φίλη του και τους συνέλαβαν. Σήμερα μεταφέρθηκαν στην Κω για να παρουσιαστούν στον εισαγγελέα, ενώ τα κινητά τους τηλέφωνα κατασχέθηκαν.

newsit

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά