Παρουσία ΥΕΘΑ Νικόλαου Παναγιωτόπουλου στην υπογραφή πρωτοκόλλου ανάληψης έργων αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού του ΝΝΑ

 






Ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος παρέστη σήμερα, Τρίτη 26 Ιουλίου 2022, στην υπογραφή δωρεάς για την ανακαίνιση και αναβάθμιση του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών (ΝΝΑ), μεταξύ του Προέδρου του Ιδρύματος «Αικατερίνη Λασκαρίδη» και Υποναυάρχου επί τιμή κ. Παναγιώτη Λασκαρίδη και του Αρχηγού ΓΕΝ Αντιναυάρχου Στυλιανού Πετράκη ΠΝ.

Παρόντες στην τελετή ήταν ο Υφυπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, και στελέχη του Ιδρύματος «Αικατερίνη Λασκαρίδη».

 Το έργο ανακαίνισης-εκσυγχρονισμού του Ναυτικού Νοσοκομείου (ΝΝΑ) περιλαμβάνει:

Ø  Θαλάμους Νοσηλείας Πτέρυγας 3Β

Ø  Συγκρότηση χώρων Καρδιολογικής Κλινικής, και

Ø  Συγκρότηση Πτέρυγας Βραχείας Νοσηλείας.

Η αναβάθμιση του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών (ΝΝΑ), έρχεται να προστεθεί στη σειρά δωρεών του κ. Λασκαρίδη προς το Πολεμικό Ναυτικό.

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά