Υπαξιωματικός βρήκε πορτοφόλι γεμάτο χρήματα και κάρτες και το παρέδωσε


Μια εξαίρετη πράξη από τον Στέφανο Κοψάρη ο οποίος και στο παρελθόν έχει επιδείξει ευαισθησία και αλληλέγγυα συμπεριφορά προς τους συνανθρώπους μας


Ένα πορτοφόλι γεμάτο χρήματα, κάρτες και άλλα αντικείμενα βρήκε σήμερα συμπολίτης μας και το παρέδωσε στην Αστυνομία.

Πρόκειται για τον Στέφανο Κοψάρη, επαγγελματία οπλίτη που υπηρετεί στην Χίο και είναι κάτοικος Πρέβεζας.

Ο Στέφανος βρίσκεται τις τελευταίες μέρες με άδεια στην Πρέβεζα και σήμερα το πρωί που πήγαινε για μπάνιο, εντόπισε στον δρόμο ένα πορτοφόλι.

Χωρίς να χάσει λεπτό, πήρε το πορτοφόλι και το παρέδωσε στην Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PREVEZANEWS, περιείχε μεγάλο ποσό σε ευρώ, σε χαρτονομίσματα ξένης χώρας καθώς και πιστωτικές κάρτες και προσωπικά έγγραφα.

Πρόκειται για μια εξαίρετη πράξη από τον συμπολίτη μας ο οποίος και στο παρελθόν έχει επιδείξει ευαισθησία και αλληλέγγυα συμπεριφορά προς τους συνανθρώπους μας.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά