Επιστροφή των συναδέλφων που είναι σε αναστολή στα Στρατιωτικά Νοσοκομεία

 








 Η Ένωση Στρατιωτικών Ηπείρου  με την από    9 Ιαν 22  ανακοίνωσή μας  τάχτηκε  ρητά υπέρ της άμεσης επιστροφής του υγειονομικού προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων που έχει τεθεί σε  αναστολή εργασίας  .Εν μέσω νέας  ραγδαίας αύξησης των κρουσμάτων covid -19 που αφορούν το σύνολο του προσωπικού(πλήρως εμβολιασμένους και μη ), ζητάμε  εκ νέου την άμεση επιστροφή τους γεγονός που θα βοηθήσει να μειωθούν τα  προβλήματα στην παροχή περίθαλψης στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και τις οικογένειές τους , καθώς και  θα σταματήσει  την οικονομική  εξαθλίωση των συναδέλφων μας που έχουν τεθεί σε αναστολή  και των οικογενειών τους.   

        Να τονίσουμε  εδώ ότι  διαφωνούμε και  με την υποχρέωση πληρωμής αντιτίμου για τη διενέργεια RapidTest  σε ανεμβολίαστους η μερικώς εμβολιασμένους Στρατιωτικούς ,που αποτελεί πληγή για τις οικογένειες των συναδέλφων   που  εφαρμόζεται  στο μόνιμο  προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων αποκλείοντας από τους συναδέλφους μας τη δυνατότητα διενέργειας αυτών στις κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ και τις δομές υγείας των Ενόπλων Δυνάμεων μέτρο που πρέπει να εφαρμοστεί  χωρίς αντίτιμο  στο σύνολο μόνιμο και οπλίτες θητείας προσωπικό ειδικά τώρα που η αύξηση των κρουσμάτων covid -19  αφορούν το σύνολο του προσωπικού(πλήρως εμβολιασμένους και μη) .

        Το παραπάνω γεγονός ενισχύει την άποψη που υπάρχει σε μεγάλο μέρος των συναδέλφων ότι πρόκειται για μέτρο ( η διενέργεια rapidtestμε αντίτιμο )τιμωρητικού χαρακτήρα όπως και υποχρέωση μοριακού τεστ για όσους δεν έχουν εμβολιαστεί και νοσήσουν .

 

               Η Ένωση Στρατιωτικών Ηπείρου  αντιτίθεται κατηγορηματικά στη διάκριση των συναδέλφων σε εμβολιασμένους και μη και θα συνεχίσει να εκπροσωπεί τα μέλη της με κάθε κόστος, απορρίπτοντας κάθε είδους διχαστικό<<διαχωρισμό».

               Οι Ένοπλες Δυνάμεις αποτελούν μια κοινωνία ανθρώπων με συνείδηση, κρίση, αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα, Έχουν συνδράμει όχι μόνο στην ΑΠΟΤΡΟΠΗ του κάθε επιβουλέα αλλά και έχουν προσφέρει στον ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ αυτής της χώρας….….όταν λοιπόν αυτοί  που τους κάνουμε και θα συνεχίσουμε να κάνουμε υπερήφανους, μας χτυπάνε την πλάτη για να πάρουμε κουράγιο και μας δίνουν το χέρι να μας συγχαρούν, θα κληθούν ξανά να πράξουν το ίδιο  επειδή ΞΑΝΑ προσφέραμε…επειδή ΞΑΝΑ αποτρέψαμε… θα μας ρωτήσουν πρώτα αν έχουμε εμβολιαστεί, αν έχουμε νοσήσει ή έχουμε κάνει rapidtest η μοριακό  ;

Απαιτούμε  τον σεβασμό που αναλογεί σ’ εμάς αλλά και στις οικογένειές μας αλλά και ουσιαστική προστασία και υγειονομική περίθαλψη .

                                              Για το Διοικητικό Συμβούλιο

-Ο-

Πρόεδρος

 

Θεοδώρου Γεώργιος

Ταγματάρχης (ΠΖ)

6937453787

 

 

-Ο-

Γεν. Γραμματέας

 

                     Παππάς Βασίλειος

                      Υπολοχαγός(ΑΜΧ)

6974795605

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά