Δόθηκαν τα ξίφη στους απόστρατους λοχαγούς
Σήμερα το πρωί στην έδρα του 10ου Συντάγματος Πεζικού στο Στρατόπεδο Ιλάρχου Κλεισάρη, πραγματοποιήθηκε με κάθε επισημότητα η απονομή των ξιφών στους Λοχαγούς ε.α. Κοκαλίδη Νεοκλή, Σαρολίδη Δημήτριο και Φελούρη Ιωάννη.
Η Πολιτεία μερικές φορές αργεί,αλλά δεν λησμονεί,ότι ο Αξιωματικός είναι συνυφασμένη έννοια με το ξίφος του,που πρέπει να τον συντροφεύει σε όλη την διάρκεια του εν ενεργεία και αποστρατεία βίου του.
Τα ξίφη με κάθε μεγαλοπρέπεια και σύμφωνα με το πρωτόκολλο που τηρείται και για τους εν ενεργεία Αξιωματικούς ,απένειμε ο Διοικητής του 10ου Συντάγματος Πεζικού Συνταγματάρχης Σαρρής Αδάμ, ενώ εκ μέρους του Παραρτήματος ΕΑΑΣ Σερρών παρέστησαν ο Λαζαρίδης Δημοσθένης και ο Καραγιαννίδης Ελευθέριος, συμμετέχοντας στην χαρά και υπερηφάνεια των Μελών μας, εκφράζοντας προς αυτούς τα δέοντα εύσημα και συγχαρητήρια.
πηγη ΕΑΑΣ ΣΕΡΡΩΝ
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά