Στη Χαιρώνεια το ειδικό τάγμα μηχανικού του στρατού. Έργο οδοποιίας σε αναδασωτέα και αρχαιολογική έκταση

 


Με ερώτηση στη Βουλή αναμένεται η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώτα Πούλου να ζητήσει εξηγήσεις για την παρουσία μηχανημάτων του ειδικού τάγματος μηχανικού του στρατού σε αναδασωτέα και αρχαιολογική περιοχή της Χαιρώνειας, για την εκτέλεση έργου οδοποιίας.

Ο πρόεδρος της κοινότητας εξέφρασε φόβους ότι η παρουσία του στρατού ίσως ταυτίζεται με τη μεγάλη επένδυση φωτοβολταικών σε έκταση 3.000 στρεμμάτων στην περιοχή, σχέδιο που μέχρι στιγμής τουλάχιστον έχουν απορρίψει ο Δήμος Λεβαδέων, η τοπική κοινότητα και η οικεία δασική υπηρεσία.

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά