65 χιλιάδες από τη Βουλή για Στρατιωτικό Μουσείο στην Κόνιτσα

 konitsa poliΤον Πρόεδρο της Βουλής ευχαριστεί ο Δήμαρχος Κόνιτσας για την άμεση ανταπόκριση και την χρηματοδότηση για την ίδρυση και λειτουργία Στρατιωτικού Μουσείου. Η χρηματοδότηση ήρθε μετά την πρόσφατη σύσκεψη που είχε γίνει στο γραφείο του Προέδρου της Βουλής παρουσία και του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Λευτέρη Οικονόμου.

Όπως ανακοινώθηκε από τον Δήμο Κόνιτσας η βουλή χρηματοδοτεί το εγχείρημα με 65 χιλιάδες ευρώ, χρήματα που ήδη κατατέθηκαν σε λογαριασμό του Δήμου.

«Θερμές ευχαριστίες προς τον Πρόεδρο και τη Βουλή των Ελλήνων για την πολύτιμη αρωγή, προκειμένου να προχωρήσουμε σταδιακά στην υλοποίηση αυτού του σημαντικού έργου για τον τόπο μας. Με τη συγκεκριμένη ενέργεια επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά το ενδιαφέρον και η αμέριστη συμπαράσταση του Προέδρου Κωνσταντίνου Τασούλα για την περιοχή μας» καταλήγει η ανακοίνωση του Δημάρχου Κόνιτσας.


65 χιλιάδες από τη Βουλή για Στρατιωτικό Μουσείο στην Κόνιτσα • EpirusPost • Ειδήσεις, Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Θεσπρωτία

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά