Ομιλία ΥΕΘΑ Νικόλαου Παναγιωτόπουλου στο 26o Ετήσιο “Economist Government Roundtable”

 





Ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος μαζί με τους ομολόγους από την Κύπρο κ. Χαράλαμπο Πετρίδη και το Ισραήλ κ. Μπένζαμιν Γκαντζ (Benjamin Gantzσυμμετείχαν σήμερα, Τρίτη 5 Ιουλίου 2022, σε συζήτηση με θέμα: «Προκλήσεις Ασφαλείας για την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Ανατολική Μεσόγειο, ενώπιον Γεωπολιτικών αναταράξεων», στο πλαίσιο του 26ου ετήσιου συνεδρίου του “Economist”. Συντόνισε ο επικεφαλής του Διπλωματικού τμήματος του “Economist” κ. Ντάνιελ Φράνκλιν (Daniel Franklin).

Τη συζήτηση στρογγυλής τραπέζης παρακολούθησαν επίσης, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης ΠΝ και ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Θεμιστοκλής Μπουρολιάς.

Στο περιθώριο των εργασιών του συνεδρίου, ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης είχε σύντομη συνάντηση με τον πρώην Υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ κ. Μάικ Πομπέο (Mike Pompeo). 

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά