ΣΑΣΜΥ: Τελετή Ορκωμοσίας Μονίμων Λοχιών Τάξης 2022

 

Την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022, πραγματοποιήθηκε στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών στα Τρίκαλα, η τελετή ορκωμοσίας των νέων Μονίμων Λοχιών Τάξης 2022 «Ταγματάρχης (ΠΒ) Δημήτριος Κωστάκης».

Η τελετή πραγματοποιήθηκε παρουσία του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγου Χαράλαμπου Λαλούση ως εκπροσώπου του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, ο οποίος κι απένειμε το πτυχία. (192 Μόνιμοι Λοχίες, εκ των οποίων 165 από την Ελλάδα και 27 από την Κύπρο.)

Στην τελετή, στην οποία χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Τρίκκης Γαρδικίου & Πύλης κ.κ. Χρυσόστομος παρέστησαν τοπικοί Βουλευτές ο Δήμαρχος & Αντιπεριφεριάρχης  Τρικκαίων , ο Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας Αντιπτέραρχος (Ι) Γεώργιος Φασούλας ως εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΑ, o Γενικός Επιθεωρητής Στρατού – Διοικητής Δόγματος και Εκπαίδευσης Αντιστράτηγος Νικόλαος Φλάρης, ο Διοικητής της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ/EU-ΟHQ «ΑΧΙΛΛΕΑΣ» Αντιστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης, ο Πλοίαρχος (Μ) Πασχάλης Γκουνίδης ΠΝ ως εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΝ, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των Σωμάτων Ασφαλείας, καθώς και συγγενείς των νέων Μονίμων Λοχιών.

Τον Σύνδεσμο εκπροσώπησε ο Πρόεδρός μας  Ευάγγελος Στέφος. 

Σημαντική παρουσία στην τελετή , τα εγγόνια του Ήρωα Ταγματάρχη (ΠΒ) Δημήτριου Κωστάκη, ο οποίος συμμετείχε  στην απόκρουση των Ιταλικών επιθέσεων στο Καλπάκι κατά τον Ελληνοϊταλικό πόλεμο του 1940.

Ο Σύνδεσμος , θα ήθελε να συγχαρεί θερμά όλους τους αποφοιτήσαντες  που κατάφεραν, έπειτα από μια επίπονη προσπάθεια 3 ετών, να φτάσουν στη σημερινή  αποφοίτηση.

Θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια στη Σχολή για την τόσο άψογη τελετή και να ευχηθούμε στους νέους Μόνιμους Υπαξιωματικούς με την βοήθεια της Παναγίας μας,  καλή δύναμη και καλή  επαγγελματική  σταδιοδρομία  

Σας περιμένουμε δίπλα μας, γιατί δεν περισσεύει κανείς!

ακολουθεί φωτογραφικό υλικό 

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά