Λάρισα: Αγανακτισμένο στέλεχος της Π.Α: «Ανύπαρκτο το Στρατιωτικό Νοσοκομείο για να μας εξυπηρετήσει» – Η επιστολή στον υπουργό που έπεσε στο κενό










Απευθύνθηκε στον υπουργό, αλλά δεν έλαβε καμία απάντηση, η απογοήτευση και απελπισία μεγάλη για στέλεχος της Π.Α. που κοινοποίησε στο onlarissa.gr, την επιστολή την οποία απέστειλε στον υπουργό χωρίς όμως καμία ανταπόκριση.


Το στέλεχος της Π.Α. κάνει λόγο για ανύπαρκτο στρατιωτικό νοσοκομείο στη Λάρισα και για εξωπραγματική κατάσταση που ταλαιπωρεί πολύ κόσμο σε ολόκληρη την Θεσσαλία.

Δείτε την επιστολή:

«Κ. Υπουργέ είμαι στέλεχος της Π.Α. και αναγκάζομαι να σας στείλω αυτήν την επιστολή για την ανύπαρκτη υγειονομική περίθαλψη που έχουμε και ειδικά στην περιοχή της Θεσσαλίας που το Στρατιωτικό Νοσοκομείο είναι ανύπαρκτο να εξυπηρετήσει για οποιοδήποτε θέμα υγείας.


Έχουμε πάνω από 500 Ευρώ κρατήσεις τον μήνα και δεν μπορούμε να πάμε σε κανέναν ιατρό και σε κανένα διαγνωστικό κέντρο για εξετάσεις πέρα των κρατικών νοσοκομείων που εννοείται δεν μας αναλαμβάνουν και αν μας αναλάβουν πάμε για ραντεβού σε τουλάχιστον δύο μήνες.

Η κατάσταση είναι εξωπραγματική όπως και οι κρατήσεις για την υποτιθέμενη ιατρική κάλυψη.

Ας γίνει κάτι επιτέλους γιατί δεν μπορούμε να πληρώνουμε επιπλέων για τους γιατρούς και τις εξετάσεις».

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά