Έναρξη Προγράμματος Αγωγής Υγείας Στο ΚΕΤΧ Πατρών

 


283713998 330222485963143 1181812340133400686 n



Στο ΚΕΤΧ Πατρών βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (1η Ιουνίου), ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ κ. Γιάννης Καρβέλης με αφορμή την έναρξη του ενημερωτικού Προγράμματος Αγωγής Υγείας.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της 6ης ΥΠΕ σε συνεργασία με το ΚΕΤΧ Πατρών η οποία αφορά την ενημέρωση των οπλιτών και των μονίμων στρατιωτικών σε ένα εύρος θεμάτων υγείας.

Οι ενημερώσεις γίνονται από έμπειρους επαγγελματίες υγείας και εθελοντές των συνεργαζόμενων φορέων μέσα σε χώρους του στρατοπέδου. Το ενημερωτικό πρόγραμμα θα διαρκέσει περίπου ένα μήνα.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΒΕΛΗΣ: “Είναι υποχρέωσή μας”

Για τη μόνιμη “γέφυρα” επικοινωνίας και συνεργασίας με το ΚΕΤΧ Πατρών, μίλησε ο κ. Καρβέλης, στο σύντομο χαιρετισμό του και τόνισε: “Η ευαισθησία που έχω προσωπικά στις Ένοπλες Δυνάμεις και στα στελέχη της είναι δεδομένη, επίσης έχω μια ιδιαίτερη σχέση όπως γνωρίζετε και με τον Σύλλογο Πολιτικού Προσωπικού. Πέραν αυτού, όμως, θεωρώ υποχρέωσή μας, να συμβάλουμε στην ενημέρωσή σας, μέσα από τα στελέχη μας στον τομέα της πρόληψης αλλά και σε αυτό που λέμε δημόσια υγεία”.

Θερμά ευχαρίστησε τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ για την υλοποίηση του προγράμματος, ο Διοικητής του ΚΕΤΧ Πατρών Ταξίαρχος κ. Τρύφωνας Χατζηγιάννης, τονίζοντας το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που παρουσιάστηκε για το συγκεκριμένο πρόγραμμα από τα στελέχη του κέντρου. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιείται μία τέτοια συνεργασία των δύο φορέων με στόχο την πρόληψη και διατήρηση υγιών συνθηκών διαβίωσης μέσα στο στρατόπεδο.

 

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά