Ανακοίνωση ανακήρυξης Υποψηφίων για τις αρχαιρεσίες του ΣΑΣΜΥΤο Διοικητικό Συμβούλιο & η εφορευτική επιτροπή μετά την λήξη της προθεσμίας υποβολής υποψηφιοτήτων (03 Ιουνίου 2022), για την εκλογή στις 03 Ιουλίου 2022, των μελών του Δ.Σ και της Εξελεγκτικής Επιτροπής του Συνδέσμου Αποφοίτων Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών, έλεγξε τις υποβαλλόμενες υποψηφιότητες και ανακηρύσσει τους υποψήφιους, όπως παρακάτω:


Α. Υποψήφιοι για τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ανακηρύσσονται οι:


1. Ακράτος Κων/νος
2. Θεοδώρου Δημήτριος

3. Γιώτης Παναγιώτης

4. Κοντούρης Δημήτριος

5. Κυλινδρής Γεώργιος

6. Μπαλλάς Μιχαήλ
7. Στέφος Ευάγγελος


Β. Υποψήφιοι για τα μέλη της Εξελεγκτικής Επιτροπής ανακηρύσσονται οι:


1. Βαλκανιώτης Θωμάς
2. Στεφανής Δημήτριος

3. Στεφανής Νικόλαος

Για να μπορεί κάθε μέλος να ψηφίσει πρέπει να έχει μαζί του την στρατιωτική (για τους εν ενεργεία) ή πολιτική ταυτότητα (για τους εν αποστρατεία) ή άλλο δημόσιο έγγραφο που να αποδεικνύει τα στοιχεία του.
Επίσης τα μέλη θα πρέπει να είναι οικονομικά τακτοποιημένα, τουλάχιστον για το τελευταίο οικονομικό έτος 2022.


Η αρχαιρεσίες του Συνδέσμου για τα απομακρυσμένα μέλη μπορεί να γίνει και με αποστολή επιστολικής ψήφου στο mail του Συνδέσμου (info@sasmy.gr) τις ώρες που θα πραγματοποιηθεί και η δια ζώσης ψηφοφορία. (Ω 10π.μ -12μ.μ)Το ψηφοδέλτιο θα είναι ενιαίο και ο κάθε ψηφοφόρος έχει δικαίωμα μέχρι 2 σταυρούς προτίμησης για το Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ.), και 1 σταυρό για την Εξελεγκτική Επιτροπή.

Με εκτίμηση


ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ
ΣΧΟΛΗΣ ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ
(ΣΑΣΜΥ)
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά