Με τις φετινές τακτικές μεταθέσεις θα ενισχυθεί ο Έβρος με γιατρούς

 

Σε απάντηση της σχετικής Ερώτησης, που κατέθεσαν οι Βουλευτές της κοινοποίησης, με θέμα «Έλλειψη γιατρού στο 558 Μηχανοκίνητο Τάγμα Πεζικού στον Έβρο», σας γνωρίζω ότι η υγειονομική κάλυψη της εν λόγω Μονάδας πραγματοποιείται από τις πλησιέστερες Υγειονομικές Δομές του Στρατού Ξηράς στο Κουφόβουνο και στο Διδυμότειχο, λόγω της μικρής απόστασης. 

Ανεξάρτητα από αυτό το ΓΕΣ, με τις τακτικές μεταθέσεις του τρέχοντος έτους έχει σχεδιάσει την ενίσχυση με Αξιωματικούς Ιατρούς (ΥΙ) των Μονάδων, οι οποίες εδρεύουν στο Ν. Έβρου, λόγω της επιχειρησιακής βαρύτητας και της σημασίας τους. 

Περαιτέρω, όλες οι Μονάδες του Στράτου Ξηράς, συμπεριλαμβανομένου και του 558 Μ/Κ ΤΠ, προμηθεύονται το απαιτούμενο υγειονομικό και φαρμακευτικό υλικό από το ανεφοδιαστικό όργανο της περιοχής τους, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από τα ισχύοντα θεσμικά κείμενα, ενώ δεν έχουν αναφερθεί ελλείψεις, προβλήματα ή δυσχέρειες. 

Τέλος σας γνωρίζω ότι, τόσο για το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, όσο και για τα Γενικά Επιτελεία, η μέριμνα υπέρ του στρατιωτικού προσωπικού, πολλώ δε μάλλον η υγειονομική υποστήριξη, αποτελεί αποστολή υψηλής προτεραιότητας, χωρίς καμία απολύτως ανοχή σε κενά, αβλεψίες ή ολιγωρίες. 

 ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά