Συμμετοχή της ΛΕΦΕΔ σε εκπαιδευτική δραστηριότητα του ΠΚΕΕΥΕ
Το τριήμερο 17-18-19 Μάϊου 2022 τετραμελή ομάδα της Μητροπολιτικής Λ.ΕΦ.Ε.Δ. μετέβη στο Π.Κ.Ε.Ε.Υ.Ε. (M.P.S.O.T.C.), στην Κρηστώνη Ν.Κιλκις, όπου βοήθησε στην εκπαίδευση πολλών Αλλοδαπών και Ελλήνων Αξιωματικών κατά την διάρκεια του σχολείου P.S.O. (Peace Support Operations, Σχολείο επιχειρήσεων υποστήριξης της Ειρήνης ).

Συγκεκριμένα αναλάβαμε ρόλο OPFOR εντός του χώρου του Ε.Π.Κ.Ε.Α.Α.Π.("playing the bad guys").

Η συνεργασία με το συγκεκριμένο Κέντρο έχει αρχίσει εδώ και πολλά χρόνια με αποτέλεσμα και άλλοι εξαιρετικοί εκπαιδευτές αλλά και ασκούμενοι να έχουν γνωρίσει μέσω της λέσχης αυτό το θαυμάσιο μέρος εκπαίδευσης της Μακεδονίας!

Πολλά μέλη μας έχουν ήδη αποφοιτήσει ευδοκίμως από σχολεία του, όπως το "Στρατιωτικών παρατηρητών Ο Η.Ε. "(U.N.M.O.), Cultural awareness κ.α.π.

Να ευχηθούμε καλή σταδιοδρομία στον νέο Διοικητή, που ανέλαβε προσφάτως τα καθήκοντά του.

Είναι πάντα μεγάλη μας χαρά και τιμή να γνωρίζουμε εξαιρετικούς ανθρώπους και αξιωματικούς, όπως αυτούς που οργανώνουν αλλά και ασκούνται στο εν λόγω Κέντρο !


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά