Ο π. Εκπρόσωπος τύπου ΓΕΣ Ν. Φανιος αναλαμβάνει την Διοίκηση του Νοσοκομείου Καλύμνου

 


Όπως αναφέρει ο ίδιος:

Έχοντας πλήρη επίγνωση της ευθύνης και με τις ευχές και τη στήριξη της αγαπημένης μου οικογένειας και των καλών μου φίλων, αναλαμβάνω τη Διοίκηση του Νοσοκομείου της Ιδιαίτερής μου Πατρίδας της Καλύμνου.
Ευχαριστώ θερμά τον Υπουργό Υγείας κύριο Θάνος Πλεύρης και την Αναπληρώτρια Υπουργό κυρία Μίνα Γκάγκα-Mina Gaga για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου.
Με πίστη στο Σύνταγμα και στους Νόμους της Ελληνικής Δημοκρατίας, με σεβασμό στο λειτούργημα που καθημερινά επιτελεί το άριστο προσωπικό του Νοσοκομείου και με παρακαταθήκη το εξαιρετικό έργο της προηγούμενης Διοίκησης, θα εργασθώ για την εκπλήρωση της Αποστολής που έχει ανατεθεί από την Ελληνική Πολιτεία στο Νοσοκομείο, έχοντας ως Όραμα την συνεχή αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών υγείας προς όφελος των κατοίκων της Καλύμνου.
Μπορεί να είναι εικόνα ουρανός

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά