Αυξάνεται η πάγια μηνιαία κράτηση υπέρ του Ειδικού Λογαριασµού Προνοίας Ναυτικού

 Η πάγια µηνιαία κράτηση η οποία διενεργείται υπέρ του Ειδικού Λογαριασµού Προνοίας Ναυτικού του Μετοχικού Ταµείου Ναυτικού επί των αποδοχών των ασφαλισµένων σε αυτό, σύµφωνα µε την περ. α' της παρ. 1 του άρθρου 6 του ν.δ. 2997/1954 (Α΄ 210), ορίζεται σε ποσοστό 0,4% επί του βασικού τους µισθού.

Αυξάνεται η πάγια μηνιαία κράτηση υπέρ του Ειδικού Λογαριασµού Προνοίας Ναυτικού
© Παρέχεται από: sofokleousin.grΑυξάνεται η πάγια μηνιαία κράτηση υπέρ του Ειδικού Λογαριασµού Προνοίας Ναυτικού

Η ισχύς της παρούσας αρχίζει από 1- 1- 2022.

Αυτό προβλέπει τροποποίηση της υπ.αρ. Φ.950/61/32022/Σ.6453/27-04-2018 κοινής απόφασης του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών και των υπουργών Εθνικής Άμυνας και Ναυτιλίας-Νησιωτικής Πολιτικής που αφορά τον καθορισµό του ύψους του ποσοστού και της βάσης υπολογισµού κρατήσεων και εισφορών, και που αναρτήθηκε σήμερα στη Διαύγεια (12:50:35 μ.μ.).

Υπενθυμίζεται ότι με την προηγούμενη απόφαση το εν λόγω ποσοστό της πάγιας μηνιαίας κράτησης ήταν 0,3% επί του βασικού μισθού.


msn

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά