Χαρδαλιάς: Η Ελλάδα έχει ισχυρές και ετοιμοπόλεμες Ένοπλες ΔυνάμειςΟ υφυπουργός Εθνικής Άμυνας διεμήνυσε ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι έτοιμες να αποκρούσουν κάθε πρόκληση – Για την παρούσα κυβέρνηση, η άμυνας της χώρας είναι απόλυτος αυτοσκοπός»
Την ετοιμότητα των Ενόπλων Δυνάμεων να αποκρούσουν κάθε πρόκληση υπογράμμισε ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς τονίζοντας: «Εκπέμπω καθησυχαστικό μήνυμα, ο λαός πρέπει να αισθάνεται ασφαλής γιατί έχουμε ισχυρές και ετοιμοπόλεμες Ένοπλες Δυνάμεις».Απαντώντας στη Βουλή σε επίκαιρη ερώτηση του Γιώργου Τσίπρα για τη διάθεση δυνάμεων του ελληνικού στρατού στη δύναμη Ταχείας Αντίδρασης του ΝΑΤΟ στην Ανατολική Ευρώπη, ο κ. Χαρδαλιάς ξεκαθάρισε πως για την «παρούσα κυβέρνηση η άμυνα της χώρας είναι απόλυτος αυτοσκοπός».


«Είμαστε σε εγρήγορση να συνδράμουμε στο ΝΑΤΟ σύμφωνα με τις υποχρεώσεις μας. Γίνεται προσπάθεια να ενισχύσουμε την αποτρεπτική μας ισχύ με τα προγράμματα που προχωρήσαμε», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του ο κ. Τσίπρας έκανε λόγο για αδιαφάνεια από την πλευρά του υπουργείου στην ενημέρωση της Βουλής και των κομμάτων για τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει το υπουργείο έναντι του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ.


protothema
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά