Μνημόνιο Συνεργασίας ΥΠΕΘΑ με ΔΕΔΔΗΕ

 



Όπως αναφέρει ο Νίκος Χαρδαλιάς:



Ένα σημαντικό Μνημόνιο Συνεργασίας, με ιδιαίτερα εθνικό χαρακτήρα, υπογράψαμε σήμερα μεταξύ του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και του Διαχειριστή του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ), τον οποίο εκπροσώπησε ο Διευθύνων Σύμβουλός του κ. Αναστάσιος Μάνος, παρουσία του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου, τoυ Αρχηγού ΓΕΣ Αντιστράτηγου Χαράλαμπου Λαλούση ,του Αρχηγού ΓΕΑ Αντιπτέραρχου (Ι) Θεμιστοκλή Μπουρολιά και του Υπαρχηγού ΓΕΝ Υποναύαρχου Γεώργιου Καμπουράκη ΠΝ.
Κοινό μας όραμα είναι η διατήρηση των υποδομών τόσο των Ενόπλων_Δυνάμεων, όσο και του Διαχειριστή του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ), στο μέγιστο βαθμό λειτουργίας και επιδόσεων, συμβάλλοντας στην επαύξηση του επιπέδου της εθνικής ασφάλειας, αλλά και του επιπέδου διαβίωσης των Ελλήνων πολιτών στις παραμεθόριες περιοχές και στα ακριτικά νησιά της χώρας μας, μέσω της απρόσκοπτης ηλεκτροδότησής τους.


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά