Καλωσήρθε το δολάριο-Χίλιοι Αμερικανοί ναύτες περιηγήθηκαν στην Αλεξανδρούπολη

 


Όπως αναφέρει ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου: 

Με τον Ακόλουθο της Πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα για θέματα Ασφάλειας Patrick Beldon είχα τη χαρά να συνομιλήσω σήμερα, με αφορμή την τριήμερη παραμονή στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης του πλοίου του πολεμικού στόλου των ΗΠΑ "USS Arlington".
Χίλιοι περίπου Αμερικανοί ναύτες και πεζοναύτες είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στην πόλη και να απολαύσουν την εβρίτικη φιλοξενία και εβρίτικη κουζίνα, γεγονός που έτυχε θετικής αποδοχής και ανταπόκρισης από την τοπική αγορά. Εξαιρετικά θετικά ήταν και τα σχόλια του πληρώματος για την Αλεξανδρούπολη, όπως με διαβεβαίωσε ο κ. Beldon.






Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά