Στρατιωτικός βρήκε πορτοφόλι γεμάτο με χρήματα και το παρέδωσε στην κάτοχό του








Πορτοφόλι γεμάτο με χρήματα, αλλά κυρίως με προσωπικά έγγραφα, ταυτότητες και τραπεζικές κάρτες βρήκε και παρέδωσε σε συμπολίτισσά μας ένας στρατιωτικός που υπηρετεί στο νησί μας.

Πρόκειται για τον Ευάγγελο Βλαχογιώργο, επιλοχία Πυροβολικού που υπηρετεί σε μονάδα του νησιού μας και ο οποίος βρήκε το πορτοφόλι και το παρέδωσε στην κα Βούλα Λορέτζου.

Όπως δήλωσε μιλώντας στη «Ροδιακή» η κάτοχος του πορτοφολιού, δεν πίστευε με τίποτα ότι θα κατάφερνε να βρει ξανά το πορτοφόλι που είχε χάσει την προηγούμενη ημέρα, στην περιοχή των Κοσκινού. Για καλή της τύχη, όμως, το πορτοφόλι της βρέθηκε από έναν έντιμο συμπολίτη μας, ο οποίος έσπευσε λίγες ώρες αργότερα να την αναζητήσει και να της το παραδώσει.

Η ίδια, πάντως, ευχαρίστησε δημόσια τον Ευάγγελο Βλαχογιώργο για το ήθος και την εντιμότητά του και δεσμεύτηκε να ενημερώσει και την υπηρεσία του.

rodiaki
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά