Διοικητής : ξεκινάω βολή και όποιος πεθάνει δεν φταίω εγώ αλλά ο διοικητής σας
Μήνυμα στρατιωτικού στα ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ: 
Την Πέμπτη που μας πέρασε είχαμε βολή και πάμε πάνω στο πεδίο βολής , εκεί είχε βολή και το 618 μ/κ τπ , είχε στηθεί το 617 μ/κ τπ η μονάδα μου στα 300μ και το 618 στα 200μ και αρχίζει ένας καβγάς μπροστά σε όλους μας ο διοικητής ο δικός μου με τον διοικητή του 618 και να βρίζει ο ένας τον άλλον θα σας γ....... ο ένας, θα μου κ...... τα α....ο άλλος και άλλα πολλά κοσμητικά επίθετα όλα αυτά μπροστά και σε στρατιώτες και μετά έρχεται ο δικός μας ο διοικητής 617 ΤΠ πίσω εκεί που είμαστε ΣΤΗΜΈΝΟΙ εμείς και γυρίζει και λέει στο άλλο τάγμα εγώ ξεκινάω βολή και όποιος πεθάνει δεν φταίω εγώ αλλά ο διοικητής σας και λέει να ξεκινήσει η βολή, φυσικά δεν έγινε περιμέναμε να μαζέψει η άλλη μονάδα και μετά ξεκινήσαμε. 

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά που περνάμε γιατί ο άνθρωπος χρίζει για ψυχιατρική κλινική έχει τώρα τον τελευταίο καιρό και δεν μας δίνει απαλλαγές και άδειες και χρωστάει πολλές απαλλαγές.
 Για τις άδειες λέει ότι θα υπογραφεί μόνο 10 ημερες για να μην έχουμε προς και πίσω σαββατοκύριακο ενώ πάντα υπάρχουν η εξαιρέσεις σε αυτούς που θελει.
Δεν αφήνει τους λοχαγούς να κάνουν την δουλειά τους και όλους τους βρίζει για τις απαλλαγές και λέει θα υπάρχει μαξιλάρι απαλλαγών να έχει το κάθε στέλεχος 3 απαλλαγές λόγω κοβιντ αλλά και παραπάνω να έχεις πάλι δεν δίνει, το 90 % της μονάδος έχει από 5 απαλλαγές έως 18 απαλλαγές.


Για παράδειγμα κατεβάζουμε απαλλαγές τις υπογράφουν οι λοχαγοί και αυτός και ο υπδκτης τις κόβουν γιατί έτσι θέλουν και λένε για να πάρει κάποιος απαλλαγή θα πρέπει να έχει σοβαρό λόγο ενώ δεν έχει καμία δραστηριότητα η μονάδα.


Μέχρι και οι λοχαγοί έχουν χαζέψει μας ζητάνε συγνώμη λες και φταίνε αυτοί
----------

===ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΙΤΛΟΥ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
Ο δαίμων του πληκτρολογιου χτύπησε....όλα γίνονται στον Β.Εβρο
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά