Εύρεση Κατοικίας Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου

 

  1. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου, γνωρίζοντας ότι, η εύρεση κατοικιών είναι ένα από τα ποιο δύσκολα προβλήματα που αντιμετωπίζει ένας συνάδελφος όταν μετατίθεται, πόσον μάλιστα όταν έχει μαζί του και την οικογένεια του, αποφάσισε, στα πλαίσια της ειδικής μέριμνας και θέλοντας να βοηθήσει τους συναδέλφους που θα μετατεθούν στις φετινές μεταθέσεις, να ενεργοποιήσει την υπηρεσία Εύρεση Κατοικίας Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου.
  1. Για να λειτουργήσει η παραπάνω υπηρεσία, χρειάζεται την δική σας συνεισφορά που θα είναι καταληκτική για την απόλυτη επιτυχία της και την πραγματική βοήθεια, σε όσους συναδέλφους θα μετατεθούν στην Π.Ε. Ρόδου (Ρόδος, Τήλος, Χάλκη, Σύμη, Καστελόριζο).
  1. Για τον σκοπό αυτό, ενεργοποιείται ειδικό email της Ένωσης () όπου εκεί, θα αποστέλλετε οποιαδήποτε πληροφορία μαθαίνεται ή βλέπεται και αφορά ενοικίαση κατοικίας στην Π.Ε. Ρόδου, παράδειγμα, πληροφορίες από συναδέλφους που θα φύγουν με μετάθεση εκτός Ρόδου, πληροφορίες από ενοικιαστήρια που θα βλέπεται σε κολόνες, σπίτια κλπ., μπορείτε ακόμα να τα βγάζετε και φωτογραφία αρκεί να φαίνεται καθαρά τα γραφόμενα και να τα στέλνεται στο παραπάνω email, ιδιαίτερη προσοχή στις πληροφορίες που θα αποστέλλετε, να αναγράφουν τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας με τους ιδιοκτήτες καθώς επίσης την περιοχή και την τιμή εφόσον υπάρχει.
  1. Επίσης, η Ένωση θα ορίσει ως υπευθύνους για την υπηρεσία Εύρεση Κατοικίας Στρατιωτικών Ρόδου, τους α) Αναπληρωτής Γραμματέας, Επιλοχίας (ΠΒ) Ζαβλάρης Λάμπρος τηλ επικοινωνίας 6949735351, β) Ά Μέλος  Ανθυπασπιστής  (ΠΒ) Γρίμμης Στυλιανός τηλ επικοινωνίας 6909191998 και γ)  Β΄ Μέλος Επιλοχίας (ΠΒ) Γκουρτζιούμης Ιωάννης τηλ. επικοινωνίας 6955552700 στους οποίους όσοι από εσάς έχετε κάποια πληροφορία θα επικοινωνείτε μαζί τους στα παραπάνω τηλέφωνα.

 

                                               

 

 

                                                                                                                       Με εκτίμηση.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

                 

Ο                                                Ο

         Πρόεδρος                              Γεν. Γραμματέας

  Αντωνόπουλος Νικόλαος               Κεφαλάς Ανέστης

    Επχιας (ΠΖ)                                   Ανθστης (Ο)

       Τηλ: 6971601974                           Τηλ: 6977422225   

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά