Αγώνας Ποδοσφαίρου εις Μνήμην του συναδέλφου μας Θεοφάνη Γατίδη

 


Η ‘Ενωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (ΕΣΠΕΑΜ/Θ), σε συνεργασία με τι Ποδοσφαιρικές Ομάδες:

΄΄Μακεδονικός Αγιάσματος΄΄

”Φίλοι Πολεμικής Αεροπορίας΄΄

διοργανώνουν φιλικό αγώνα Ποδοσφαίρου εις Μνήμην του αδικοχαμένου μας συναδέλφου και φίλου Θεοφάνη Γατίδη.

Ο Φάνης Γατίδης γεννήθηκε το 1975 στο Ντόρτμουντ της Γερμανίας, το 1994 κατατάχτηκε στην Πολεμική Αεροπορία και υπηρέτησε στις Μονάδες

  • 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης – Τρίπολη
  • 2η ΜΣΕΠ – Ίσμαρος Ροδόπης
  • 130 Σμηναρχία Μάχης – Λήμνος
  • Αεροπορικό Απόσπασμα Χρυσούπολης

Κατά την διάρκεια της σταδιοδρομίας του διακρίθηκε για το ήθος του, την ευγένεια του, τον επαγγελματισμό του και την καλοσύνη του.

Ήταν παντρεμένος με την Περιστέρα Στρατίδου με την οποία απέκτησαν τρία παιδιά, την Δέσποινα, τον Παναγιώτη και τον Στέργιο.

Πριν από την έναρξη του αγώνα θα δοθούν στην οικογένεια του εκλιπόντα, αναμνηστική πλακέτα από την ΕΣΠΕΑΜ/Θ και ενθύμια από τους ποδοσφαιριστές της Ομάδας ”Φίλοι Πολεμικής Αεροπορίας”

Η είσοδος είναι ελεύθερη

Με τιμή,

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά