Γερμανοί «παρακολουθούσαν» την 116 ΠΜ -Πώς δικαιολόγησαν την παρουσία τους

 





Στο Αστυνομικό Τμήμα Δυτικής Αχαΐας, προσήχθησαν δυο αλλοδαποί που εντοπίστηκαν να φωτογραφίζουν το στρατιωτικό αεροδρόμιο της 116 Πτέρυγας Μάχης, Αράξου. Η παρουσία τους σε απόσταση αναπνοής από το αεροδρόμιο την ώρα μάλιστα που από τις 9 Μαΐου βρίσκεται σ’ εξέλιξη η Νατοϊκή αεροπορική άσκηση «ΝΑΤΟ Tiger Meet 2022», κίνησε υποψίες.


Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος» το ζευγάρι των Γερμανών βρέθηκε να «παρακολουθεί», τις εγκαταστάσεις 200 μέτρα από την περίφραξη του στρατοπέδου, κοντά στο κοιμητήριο Αράξου. Στους αστυνομικούς κατά την προσαγωγή τους, υποστήριξαν σύμφωνα με πηγές της «Π», πως ήρθαν στην Ελλάδα από το εξωτερικό, έχοντας πληρώσει προσκλήσεις προκειμένου να δουν από κοντά τις «τίγρεις των αιθέρων», στο πλαίσιο της προγραμματισμένης ανοικτής εκδήλωσης για το κοινό, την Κυριακή 15 Μαΐου. Μετά τις εξηγήσεις και αφού δεν προέκυψε κάτι επιβαρυντικό οι αλλοδαποί, αποχώρησαν από το Αστυνομικό Τμήμα.


Πηγή: https://www.skai.gr/news/greece/dytiki-axaia-germanoi-parakolouthousan-tin-116-pm-pos-to-dikaiologisan

Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook | @skaigr on Instagram

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά