ΣΤΟ ΠΕΝΘΟΣ ΒΥΘΙΣΤΗΚΕ Η 111 Π. Μ. ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΓΧΙΑΛΟΥ – “ΕΣΒΗΣΕ” ΣΤΑ 47 ΤΟΥ Ο ΜΟΙΡΑΡΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΡΙΤΖΑΛΙΩΤΗΣ.

 

ΣΤΟ ΠΕΝΘΟΣ ΒΥΘΙΣΤΗΚΑΝ Η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΚΑΙ Η 111 ΠΤΕΡΥΓΑ ΜΑΧΗΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΑΓΧΙΑΛΟ, ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΕΠΙΛΕΚΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΡΗΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΙΠΤΑΜΕΝΟΥ ΑΝΤΙΣΜΗΝΑΡΧΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΡΙΤΖΑΛΙΩΤΗ, ΜΟΙΡΑΡΧΟΥ ΣΤΗΝ 347 ΜΟΙΡΑ «ΠΕΡΣΕΑΣ».

Ο 47χρονος αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας ήταν από τους πλέον καταξιωμένους πιλότους, με χιλιάδες ώρες πτήσης στα πολεμικά μαχητικά αεροσκάφη. Συμμετείχε και διακρινόταν σε όλες τις δύσκολες στρατιωτικές ασκήσεις και είχε στο ενεργητικό του χιλιάδες ώρες πτήσης.

Δυστυχώς, διαγνώστηκε με καρκίνο. Έδωσε τη μάχη μέχρι τελευταία στιγμή με μεγάλο σθένος, όμως δεν τα κατάφερε. Κατέληξε, βυθίζοντας στην απόλυτη οδύνη την οικογένειά του. Συντετριμμένοι συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοί του και ανώτεροι αξιωματικοί τον αποχαιρέτησαν με δάκρυα στα μάτια.

Η κηδεία του τελέστηκε σε κλίμα οδύνης στον Ιερό Ναό της Μεταμορφώσεως του Κυρίου, στον Βόλο, με όλες τις προβλεπόμενες στρατιωτικές τιμές.


Στο πένθος βυθίστηκε η 111 Π. Μ. της Νέας Αγχιάλου – “Εσβησε” στα 47 του ο Μοίραρχος Δημήτρης Γριτζαλιώτης. - Almyros Press

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά