Μεγάλη έκκληση για αιμοπετάλια για συγγενή στρατιωτικού

 
Υπάρχει άμεση ανάγκη για αιμοπετάλια για την ασθενή Μόσιαλου Θεοδώρα του Δημητρίου που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα (Αθήνα) και πρόκειται να υποβληθεί σε μεταμόσχευση μυελού των οστών.
Όποιος διαμένει στην Αθήνα και επιθυμεί να μπει στη λίστα δοτών, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί της στο 6943586014 και σε περίπτωση που δεν είναι εφικτή η επικοινωνία με την Θεοδώρα και μαζί μου στο τηλέφωνο 6974390846. Δεκτές όλες οι ομάδες αίματος, αρκεί ο δότης να έχει αρκετά αιμοπετάλια για προσφορά.
Κοινοποιήστε - Προωθήστε - Βοηθήστε !!!
Σας ευχαριστώ όλους προκαταβολικά για τον χρόνο σας και την βοήθεια σας.
Προς ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ δεν θέλουμε δότη μυελού των οστών, θέλουμε άτομα που μπορούν να προσφέρουν αιμοπετάλια!!!
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά