Έφυγε απο τη ζωή ο Στρατηγός Σωτήρης Αγραφιώτης- πολέμησε ηρωικά στο Ελ Αλαμέιν και σε όλες τις μάχες του Ιερού λόχου κατά την απελευθέρωση της ΕλλάδοςΈφυγε από την ζωή πλήρης ημερών (103 ετών) ο Στρατηγός Σωτήρης Αγραφιώτης. Ο μεταστάς, φοιτητής ιατρικής το 1940, εγκατέλειψε τις σπουδές του, διέφυγε στην Μ. Ανατολή και κατετάγη στον Ιερό Λόχο. Διακεκριμένος πολεμιστής, πολέμησε ηρωικά στο Ελ Αλαμέιν και σε όλες τις μάχες του Ιερού λόχου κατά την απελευθέρωση της Ελλάδος.

 Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της Λ.Ε.Κ. απευθύνουν θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Η κηδεία του θα γίνει την Τετάρτη 27 Απριλίου, στις 5.00 το απόγευμα στον Ι. Ναό των Κοιμητηρίων της Αναστάσεως του Κυρίου στην Πυλαία.

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά