Εγκαίνια Αναβάθμισης – Ανακαίνισης της Πύλης Στρατοπέδου «ΠΑΠΑΓΟΥ» και της Ενιαίας Αίθουσας Ελέγχου ΗΣΑ

 

Την Τρίτη 19 Απριλίου 2022 ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος παρευρέθη στα εγκαίνια της αναβάθμισης – ανακαίνισης της Κεντρικής Πύλης του Στρατοπέδου «ΠΑΠΑΓΟΥ» (ενσωμάτωση – ενεργοποίηση Συστήματος Εμποδίου), κατά την οποία πραγματοποιήθηκε και επίδειξη λειτουργίας.

Την τελετή παρακολούθησαν επίσης:

● Ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης ΠΝ και ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Θεμιστοκλής Μπουρολιάς.
● Ο Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ Αντιναύαρχος Ιωάννης Δρυμούσης ΠΝ, ο Διοικητής της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου του ΓΕΕΘΑ Αντιστράτηγος Γεώργιος Τσιτσικώστας και ο Επιτελάρχης ΓΕΕΘΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Κωνσταντίνος Κελλάρης.
● Ο Υπαρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Γεώργιος Κέλλης, ο Διοικητής της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Υποστήριξης Στρατού Αντιστράτηγος Γεώργιος Κωστίδης, ο Επιτελάρχης ΓΕΣ Αντιστράτηγος Δημόκριτος Κωνσταντάκος και ο Γενικός Επιθεωρητής ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Μ) Γεώργιος Καραδήμας.

Αμέσως μετά, ακολούθησε τελετή εγκαινίων της Ενιαίας Αίθουσας Ελέγχου Ηλεκτρονικών Συστημάτων Ασφαλείας (ΗΣΑ), με την οποία εξασφαλίζεται η 24ωρη επιτήρηση του Στρατοπέδου μέσω κινητών και σταθερών καμερών.

Τα νέα αυτά συστήματα αναβαθμίζουν το επίπεδο ασφαλείας και επιτήρησης του Στρατοπέδου «ΠΑΠΑΓΟΥ» και παρέχουν δυνατότητα έγκαιρου εντοπισμού και άμεσης αντιμετώπισης περιστατικών ασφαλείας.

Κατά την διάρκεια των τελετών, τηρήθηκαν όλα τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα για την αποφυγή και περιορισμό της διάδοσης του COVID-19.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά