Τελετή Παράδοσης – Παραλαβής Καθηκόντων Διοικητού της Πολυεθνικής Ταξιαρχίας Νοτιοανατολικής Ευρώπης

 

Την Παρασκευή 15 Απριλίου 2022, ο Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ Αντιναύαρχος Ιωάννης Δρυμούσης ΠΝ παρευρέθη στην τελετή παράδοσης – παραλαβής καθηκόντων του Διοικητoύ της Πολυεθνικής Ταξιαρχίας Νοτιοανατολικής Ευρώπης (South-Eastern Europe Brigade – SEEBRIG) από τον Υποστράτηγο Αριστείδη Ηλιόπουλο στον Ταξίαρχο Ευάγγελο Μητρούτσικο, η οποία πραγματοποιήθηκε στα Σκόπια.

Την τελετή τίμησαν επίσης με την παρουσία τους:

● Ο Υφυπουργός Άμυνας της Βουλγαρίας κ. Yordan Bozhilov, ο οποίος είναι και Πρόεδρος της South-Eastern Europe Defense Ministerial – Coordination Committee (SEDM-CC) όπως και της Political Military Steering Committee (PMSC).
● Από την Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας ο Υφυπουργός Άμυνας κ. Bashkim Hasaniοστην και ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ενόπλων Δυνάμεων Αντιστράτηγος Vasko Gjurchinovski.
● Η Πρόξενος της Ελλάδος στα Σκόπια κ. Μαρία Δραγουμά ως εκπρόσωπος της Α.Ε. του Πρέσβη της Ελλάδος κ. Ρούσσου Κούνδουρου.
● Η Α.Ε. η Πρέσβης της Ρουμανίας κ. Adela Monica Axinte.
● Οι Υπαρχηγοί Άμυνας της Αλβανίας, της Βουλγαρίας και της Ρουμανίας.
● Εκπρόσωποι Πρεσβειών και Ακόλουθοι Άμυνας των κρατών – μελών της SEEBRIG.

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά