Συγχαρητήρια στο Προσωπικό της 23ης Επιλαρχίας Υποστήριξης (23η ΕΥΠ), για την διάσωση 40 Στρατευσίμων από φωτιά σε κτίριοΗ Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (ΕΣΠΕΑΜ/Θ), εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια και ένα μεγάλο ευχαριστώ, στο Διοικητή, το Προσωπικό και τα όργανα υπηρεσίας της 23ης Επιλαρχίας Υποστήριξης (23 ΕΥΠ) στην Αλεξανδρούπολη, για τις προσπάθειες που κατέβαλαν για την ασφαλή εκκένωση χώρων του στρατοπέδου μετά από την εκδήλωση πυρκαιάς.

Συγκεκριμένα το μεσημέρι της Δευτέρας 16 Απριλίου 2022, στο στρατόπεδο «Κανδηλάπτη» στην Αλεξανδρούπολη ξέσπασε πυρκαγιά στο θάλαμο οπλιτών της 23ης Επιλαρχίας Υποστήριξης (23 ΕΥΠ). εντός του οποίου υπήρχαν περισσότεροι από σαράντα (40) στρατεύσιμοι. Ο Αξκός υπηρεσίας της Μονάδας (ΑΥΔΜ) και τα όργανα υπηρεσίας επέδειξαν υψηλό αίσθημα ευθύνης και με ιδιαίτερη ψυχραιμία και ένδειξη ευσυνειδησίας κατευθύνθηκαν στο χώρο δίνοντας τις κατάλληλες οδηγίες για τον ασφαλή απεγκλωβισμό των στρατευσίμων από τον θάλαμο γλιτώνοντας τα χειρότερα.

Παράλληλα ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αλεξανδρούπολης η οποία εδρεύει πολύ κοντά στο ανωτέρω στρατόπεδο με αποτέλεσμα τον έγκαιρο έλεγχο της φωτιάς.

Για την προσπάθειά τους αυτήν, τους αξίζει η αναγνώριση και η ευγνωμοσύνη όλων μας.Με τιμή,

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Νικόλαος Παναγιωτίδης
Αντισμήναρχος (ΤΣΕ) Συμεών Τονονίδης
Επιλοχίας (ΤΘShare on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά