Η Δ’ Στάση των χαιρετισμών στο στρατόπεδο της 1ης ΤΑΞΑΣ από τον Ιερώνυμο Λαρίσης

 Στον Ιερό Ναό Προφήτου Ηλιού, στην 1η ΤΑΞΑΣ στο Στεφανοβίκειο τέλεσε την ακολουθία της Δ´ στάσεως των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, παρουσία του Διοικητού της 1ης Στρατιάς κ. Άγγελου Χουδελούλη.


Ο Ταξίαρχος της Μονάδος κ. Ιωάννης Χειμαριός υποδέχθηκε τον σεπτό μας Ποιμενάρχη αρχικά, στο χώρο της Διοικήσεως και κατόπιν άπαντες μετέβησαν στον καλαίσθητο Ναό του στρατοπέδου.

Στο τέλος της ακολουθίας, όλο το προσωπικό της Ταξιαρχίας έλαβε την ευλογία του Σεβασμιωτάτου και ζήτησαν την ευχή του, ώστε να έχουν όλοι τους ασφαλείς ώρες πτήσεων.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά