ΠΟΜΕΝΣ: Προβλήματα Στελέχωσης σε Μονάδες Ακτίου και Αγρινίου

 

Αξιότιμοι  κ.κ.  Υπουργοί,  Αξιότιμοι  κ.κ.  Βουλευτές  της  Διαρκούς Επιτροπής  Εθνικής  Άμυνας  και  Εξωτερικών  Υποθέσεων,  Αξιότιμε  κ.  Γενικέ Γραμματέα, Αξιότιμε κ.κ. Αρχηγέ,

1.    Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών - Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ, ως  νόμιμος θεσμικός εκπρόσωπος των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων,  λαμβάνοντας υπόψη την δυσαρέσκεια του συνόλου των συναδέλφων μας που υπηρετούν στα στρατιωτικά Α/Δ Ακτίου και Αγρινίου, σας υποβάλει το (β) σχετικό έγγραφο της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας (Ε.Σ.Π.Ε.ΑΙΤ.), όπου αναφέρονται αναλυτικά τα χρόνια προβλήματα των στελεχών που αφορούν την στελέχωση των  Α/Δ Ακτίου και Αγρινίου.

2.    Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών - Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ για την επίλυση όλων των προβλημάτων, καλεί την Πολιτική Ηγεσία του ΥΠΕΘΑ και την Στρατιωτική Ηγεσία του ΓΕΑ, στην πραγματοποίηση επίσημης συνάντησης με αντιπροσωπεία του ΔΣ της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας και της ΠΟΜΕΝΣ, ώστε να μεταφερθούν και να συζητηθούν δια ζώσης τα προβλήματα  και οι χρόνιες αδικίες που βιώνουν οι στρατιωτικοί της Αιτωλοακαρνανίας.

3.    Χειριστής θέματος: Αντιπρόεδρος Διοικητικών Θεμάτων και Προσωπικού, Τχης (ΑΠΒ) Κουτσίδης Θεόδωρος τηλ. 6944055135.

 

Μετά τιμής

Για την Εκτελεστική Γραμματεία

Ο Πρόεδρος

Ο Γενικός Γραμματέας

  

Δημήτριος Ρώτας

Ασμχος (ΥΔΚ)

Γεώργιος Θεοδώρου

Τχης (ΠΖ)

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά