ΣΥΡΙΖΑ: Στέλνει κι άλλα όπλα η Ελλάδα στην Ουκρανία;

 

© Παρέχεται από: sofokleousin.gr

Ερώτηση προς τον υπουργό Εθνικής 'Αμυνας, Νίκο Παναγιωτόπουλο, απευθύνουν οι αρμόδιοι τομεάρχες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Θοδωρής Δρίτσας και Γιώργος Τσίπρας, για το αν ισχύουν οι δημοσιογραφικές πληροφορίες ότι «εκτός από τα καλάσνικοφ, η ελληνική Κυβέρνηση έχει ήδη στείλει ή ετοιμάζεται να στείλει στην Ουκρανία και άλλα οπλικά συστήματα, κυρίως αντιαρματικά και αντιαεροπορικά».

Ακολούθως στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν: «Καλούμε την ελληνική Κυβέρνηση και ειδικά τον υπουργό 'Αμυνας κ. Νίκο Παναγιωτόπουλο, να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει την πληροφορία και να ενημερώσει υπεύθυνα τον ελληνικό λαό. Ταυτόχρονα, σε περίπτωση επιβεβαίωσης, να απαντήσει σχετικά με το εάν η αποστολή τέτοιων οπλικών συστημάτων υποβαθμίζει τις αμυντικές δυνατότητες της χώρας, ειδικά στα σύνορα και στα νησιά μας. Περιμένουμε άμεσα, σαφείς απαντήσεις».

msn

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά