Δένδιας: Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση «Νόστος 3» - Η πομπή πέρασε με ασφάλεια στη Μολδαβία

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ© CNN.gr ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η αυτοκινητοπομπή υπό τον συντονισμό του πρέσβη, Φραγκίσκου Κωστελλένου, πέρασε τα σύνορα Ουκρανίας - Μολδαβίας, όπου τους περίμενε κλιμάκιο της πρεσβείας μας στο Βουκουρέστι, ενημερώνει με ανάρτησή του στο Twitter ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας.

Νίκος Δένδιας, επισημαίνει πως η επιχείρηση «Νόστος 3» ολοκληρώθηκε επιτυχώς» και συγχαίρει όσους συνέβαλαν στην αίσια έκβαση.

Σημειώνεται πως νωρίτερα την Παρασκευή, η αυτοκινητοπομπή των Ελλήνων κατάφερε να εφοδιαστεί με καύσιμα στην πόλη Ούμαν.

Τα οχήματα της ελληνικής αποστολής που βρίσκονται ακόμα σε ουκρανικό έδαφος, συνοδεύονται από τον Πρέσβη Φραγκίσκο Κωστελλένο με κατεύθυνση τα σύνορα της Μολδαβίας προκειμένου να φτάσουν με ασφάλεια στη γειτονική χώρα.

Οι Έλληνες της Ουκρανίας μαζί με την ελληνική αποστολή, διανυκτέρευσαν στην πόλη Ούμαν, της Ουκρανίας, όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής της ΕΡΤ, το πρωί της Παρασκευής, 4 Μαρτίου.

msn

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά