Yπάλληλος "μαϊμού" της Λέσχης Αξιωματικών Αλεξανδρούπολης απέσπασε 2.200 ευρώ!











2.200 ευρώ μπόρεσε και "άρπαξε" άγνωστος δράστης από κατάστημα της Αλεξανδρούπολης, αφού προφασίστηκε μέσω τηλεφώνου, πως ήταν υπάλληλος της Λέσχης Αξιωματικών Αλεξανδρούπολης!

Η συγκεκριμένη απάτη έγινε το μεσημέρι της 29ης Ιανουαρίου. Ο δράστης κατάφερε κατά τη διάρκεια της συνδιαλλαγής και αποστέλλοντας παράλληλα μήνυμα στο κινητό της ιδιοκτήτριας του καταστήματος να κλέψει "αθόρυβα" 2.200 ευρώ.

Διαβάστε αναλυτικά το σημερινό αστυνομικό δελτίο τύπου για το συγκεκριμένο περιστατικό:


Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπού για υπόθεση απάτης σε βάρος ημεδαπής.

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού για υπόθεση απάτης σε βάρος ημεδαπής στην Αλεξανδρούπολη.

Συγκεκριμένα την 29-1-2022 το μεσημέρι, άγνωστος δράστης επικοινώνησε τηλεφωνικά με την ιδιοκτήτρια καταστήματος προφασιζόμενος υπάλληλο της Λέσχης Αξιωματικών Αλεξανδρούπολης και με το πρόσχημα καταβολής χρημάτων για αγορά προϊόντων, κατάφερε κατά τη διάρκεια της συνδιαλλαγής και αποστέλλοντας παράλληλα μήνυμα στο κινητό της τηλέφωνο, που περιείχε σύνδεσμο (link), να αποκτήσει πρόσβαση στον λογαριασμό της, μεταφέροντας το χρηματικό ποσό των 2.200 ευρώ σε λογαριασμό του ημεδαπού δράστη.

Την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.


Yπάλληλος "μαϊμού" της Λέσχης Αξιωματικών Αλεξανδρούπολης απέσπασε 2.200 ευρώ! - e-evros.gr

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά