Ολοκλήρωση Εργασιών της ΓΕΕΘΑ/ΜΟΜΚΑ στην Νήσο Ψέριμο
Ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 08 Φεβρουαρίου 2022 η Μονάδα Μελετών και Κατασκευών (ΜΟΜΚΑ) του ΓΕΕΘΑ σε συνεργασία με τον Δήμο Καλύμνου ολοκλήρωσε τις εργασίες συντήρησης του οδικού δικτύου του οικισμού της Νήσου Ψερίμου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Οι εργασίες ξεκίνησαν το Σάββατο 05 Φεβρουαρίου 2022 και περιελάμβαναν έργα διαπλάτυνσης, διαμόρφωσης και διάστρωσης αδρανών υλικών για την βελτίωση του οδικού δικτύου του οικισμού σε συνολικό μήκος περίπου 400μ., με σκοπό την βελτίωση των δυνατοτήτων μετακίνησης των κατοίκων του, στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς των Ενόπλων Δυνάμεων.

Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά