Σαμοθράκης συνέχεια.. Συνεχίζει να εκθέτει την Μεραρχία - Τα χρήματα και οι υπηρεσιακές ανάγκες














Παρόλο που άλλαξε η χρονιά και όλοι προσπαθούμε να αλλάξουμε προς το καλύτερο, κάποιοι όπως μας ενημέρωσαν δεν μπορούν ή δεν θέλουν!!! 

Αναφερόμαστε βέβαια στον γνωστό Αξιωματικό που υπηρετεί στο όμορφο ακριτικό νησί της Σαμοθράκης. 
Τελευταίο γνωστό επεισόδιο έγινε τις τελευταίες μέρες, με πρωταγωνιστή τον ίδιο,ένα στέλεχος και θεατές την υπόλοιπη μονάδα. 

Άρτος και Θεάματα όπως θα έλεγε και ο Γιουβενάλης, διάσημος Ρωμαίος ποιητής!!!

Αυτή την φορά θεώρησε σωστό να δώσει χρήματα σε στέλεχος, για να μεταβεί με το πλοίο για υπηρεσιακες ανάγκες. Μέχρι εδώ θα λέγαμε ότι μπράβο για την κίνηση που έκανε, έλα όμως που το έκανε μπροστά σε ολόκληρη την μονάδα!!!Αποτέλεσμα αυτής της κίνησης ήταν να αρχίσουν κάποιοι τα γνωστά σχόλια και να φέρει σε δύσκολη θέση το συγκεκριμένο στέλεχος, το οποίο ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση την υπόλοιπη ημέρα και χρειάστηκε να επέμβει ένας άλλος αξιωματικός της συγκεκριμένης μονάδος ώστε να τον ηρεμήσει.
 Μπορεί για κάποιους τα 20 ευρώ να είναι ένα ποσό μικρό, αλλά όταν μεταβαίνουν για υπηρεσιακες ανάγκες στην Αλεξανδρούπολη συγκεκριμένα στελεχη στο μεγαλύτερο ποσοστό, τελικά δεν είναι καθόλου μικρό!!! 
Όταν κάποιος χάνει 50 ευρώ τον μήνα συνέχεια για την υπηρεσία και η Υπηρεσία του επιστρέφει τα χρήματα του ενός μηνός μετά από 2 μήνες, είναι λίγο οξύμωρο να πηγαίνουν τα ίδια άτομα συνέχεια. Να υπενθυμίσω βέβαια ότι ενδέχεται να μην υπερβαίνει ο μισθός τα 1000 ευρώ, οπότε και τα 50 ευρώ για κάποιους είναι τα ψώνια του σούπερ μάρκετ για 1 εβδομάδα....
Άξιο απορίας είναι η συγκεκριμένη κίνηση, φοβόταν μήπως χάσει τα χρήματα, ήθελε να δείξει ότι άλλαξε ή απλά να μειώσει τον υφιστάμενο του?
 Διότι εάν συμβαίνει αυτό,τότε πρέπει να απομακρυνθεί χθες από τα καθήκοντα του!!!


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

1 σχόλια:

  1. Ολα όσα γράφονται σ αυτό το άρθρο δεν υσχιει... Ο διοικητής μας είναι ενας αξιέπαινος άνθρωπος που συμβάλλει για το καλύτερο στην μονάδα μας και δεν ντροπιάζει τα στελέχη του αλλά τα βοηθάει όπως μπορεί... Είναι άδικο να μιλάτε έτσι για έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζετε καν και να λερώνετε έτσι το όνομα του. Αν έχετε κάτι προσωπικό μαζί του απευθηνθητε σε εκείνον και όχι σε δημοσιεύσεις που στην τελική δεν υσχιουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά