Σε επιφυλακή στρατός, αεροπορία και ναυτικό!!






Μετά απο συμβούλιο που έκανε ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κ. Φλώρος δόηκε εντολή για γενική επιφυλακή στα σύνορα της χώρας μετα τις απειλές Ερντογαν ότι θα αφήσει τις προσφυγικές ροές να περνούν στην Ελλάδα



----


Σε αυξημένη ετοιμότητα τίθενται από σήμερα, Παρασκευή (12/11) οι Ένοπλες Δυνάμεις της Χώρας μας, για την αποτροπή μεταναστευτικών ροών από τα ελληνοτουρκικά σύνορα.

Μετά τις δηλώσεις του Τούρκου προέδρου, Ταγίπ Ερντογάν, ότι θα ανοίξει τα σύνορα και θα «πνίξει» Ελλάδα και Ευρώπη με μετανάστες, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη στο «Πεντάγωνο».

Στην σύσκεψη που συμμετείχαν όλοι οι Αρχηγοί των Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων, αποφασίστηκε η άμεση λήψη προληπτικών μέτρων με ιδιαίτερη έμφαση στα θαλάσσια και χερσαία σύνορα της Χώρας μας, η αυξημένη ετοιμότητα, καθώς και η άμεση αναφορά περιστατικών από τις Μονάδες της Παραμεθωρίου που αφορούν σε αύξηση παράνομων μεταναστευτικών ροών.

Όλα τα ανωτέρω έγιναν σε συντονισμό με τους Αρχηγούς της ΕΛ.ΑΣ. και του Λιμενικού Σώματος.

Με τον τρόπο αυτό, οι Ένοπλες Δυνάμεις στέλνουν μήνυμα ετοιμότητας αλλά και αποφασιστικότητας στο τουρκικό καθεστώς που απειλεί και πάλι εργαλειοποιώντας το μεταναστευτικό.


newsbomb

Τόσο ο Στρατός Ξηράς στον Έβρο, όσο και το Πολεμικό Ναυτικό σε όλο το Αρχιπέλαγος, αναμένεται να «κλειδώσουν» όλα τα πιθανά «περάσματα», ενώ πάντα υπάρχει αυξημένη ετοιμότητα για ενδεχόμενη προβακατόρικη ενέργεια των Τούρκων.

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά