Ο γάμος του Super Hero στρατιωτικού που δίνει το χαμόγελο σε παιδιά που έχουν ανάγκη!

 Ο φίλος μου ο Περικλής Μανδαλάκης παντρεύτηκε την αγαπημένη του Ελένη Παππα.


Ο Περικλής μπορεί να είναι στρατιωτικός (στο team του Πολεμικού Μουσείου Αθήνας ) αλλά έχει δημιουργήσει τους Super Heroes GR που κάνουν λειτούργημα καθώς πηγαίνει με την ομάδα του και δίνει χαρά σε παιδάκια με πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας όπως αυτά που έχουν ογκολογικά προβλήματα.

Έχοντας ο ίδιος παιδί με πρόβλημα υγείας , γνωρίζει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει ώστε αυτό το χαμόγελο να μένει στα προσωπάκια τουςφωτο απο Ογκολογική μονάδα Παίδων

Πάμε τώρα στον παραμυθένιο γάμο του .
Απο την πρόταση γάμου που έκανε στην Ελένη στο Gameathlon μπροστά σε χιλιάδες θεατές στον γάμο σε εκκλησία με θέα την θάλασσα.Ακριβώς όπως τον ονειρεύτηκαν!


Ο Περικλής τιμά τον Ελληνικό Στρατό με το λειτούργημα του όταν δεν βρίσκεται στην υπηρεσία και εμένα φυσικά που το έχω φίλο!!!


Αγαπημένε μου φίλε,

σου εύχομαι κάθε ευτυχία στην νέα σου ζωή με την Ελένη και να είστε παντα με αγάπη και υγεία!!!Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά