Πολιτικά Ευβοίας: Συνεργείο του Στρατού τοποθετεί την νέα γέφυρα στρατιωτικού τύπου

 


Πολιτικά Ευβοίας: Συνεργείο του Στρατού τοποθετεί την νέα γέφυρα

Στην τοποθέτηση της νέας γέφυρας στρατιωτικού τύπου προχωρά συνεργείο του Στρατού, στα Πολιτικά Ευβοίας, από το πρωί της Παρασκευής, μετά το γκρέμισμα της προηγούμενης εχθές Πέμπτης.

Συγκεκριμένα οι εργασίες θα διαρκέσουν μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής, ενώ πρόκειται για ένα έργο όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Γιώργος Ψαθάς, μετά από επικοινωνία με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας το οποίο έχει προγραμματιστεί να παραμείνει μέχρι τον Μάρτιο του 2022 ενώ αργότερα ένα νέο έργο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας θα πάρει την θέση του.

Η παλιά γέφυρα λόγω του όγκου της δημιουργούσε πρόβλημα σε περίπτωση πλυμμηρικών φαινομένων και για αυτό το λόγο προχώρησαν στην αποξήλωσή της.

Πολιτικά Ευβοίας: Συνεργείο του Στρατού τοποθετεί την νέα γέφυρα Πολιτικά Ευβοίας: Συνεργείο του Στρατού τοποθετεί την νέα γέφυρα Πολιτικά Ευβοίας: Συνεργείο του Στρατού τοποθετεί την νέα γέφυρα Πολιτικά Ευβοίας: Συνεργείο του Στρατού τοποθετεί την νέα γέφυρα Πολιτικά Ευβοίας: Συνεργείο του Στρατού τοποθετεί την νέα γέφυρα Πολιτικά Ευβοίας: Συνεργείο του Στρατού τοποθετεί την νέα γέφυρα


eviathema.gr

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά