Βράβευση της Σχολής Εθνικής Άμυνας και της Γεωγραφικής Υπηρεσίας Στρατού από την Ακαδημία Αθηνών

 

Την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021, στο πλαίσιο πανηγυρικής συνεδρίας της Ακαδημίας Αθηνών και κατόπιν ομόφωνης απόφασης της Ολομέλειάς της, πραγματοποιήθηκε Βράβευση της Σχολής Εθνικής Άμυνας (ΣΕΘΑ) καθώς και Απονομή του Αργυρού Μεταλλίου της Ακαδημίας στη Γεωγραφική Υπηρεσία Στρατού (ΓΥΣ), παρουσία του Προεδρείου της Ακαδημίας.

Η ΣΕΘΑ βραβεύθηκε για την επί 70 έτη συνεχή λειτουργία της, σε σειρές 9μηνων κύκλων σπουδών, μεταπτυχιακών σπουδών και διαδικτυακών προγραμμάτων, με σκοπό την επιμόρφωση των ανωτέρων αξιωματικών των τριών Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας και της Δημόσιας Διοίκησης σε στρατηγικά και αμυντικά θέματα αιχμής. Το βραβείο παρέλαβε ο Διοικητής της ΣΕΘΑ, Αντιστράτηγος Θεμιστοκλής Γρυμπίρης.

Η απονομή του Αργυρού Μεταλλίου της Ακαδημίας στην ΓΥΣ αφορά στα 130 χρόνια αδιάλειπτης γεωγραφικής υποστήριξης της Χώρας στους κλάδους της γεωδαισίας και της γεωφυσικής. Το μετάλλιο απενεμήθη στον Διευθυντή της Διεύθυνσης Γεωγραφικού του ΓΕΣ, Ταξίαρχο Καγιαδάκη Βαρδή.

Η Βράβευση και η Απονομή έγινε από τον Γενικό Γραμματέα της Ακαδημίας Αθηνών.

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά