ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ



Χωρίς παρέλαση αλλά με λαμπρότητα εορτάστηκε η επέτειος της Απελευθέρωσης του νησιού μας στις 19 Οκτωβρίου 2021 παρουσία εκπροσώπων της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας.

Αν και τα μέτρα περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού οδήγησαν και φέτος στο να μη πραγματοποιηθεί η στρατιωτική και μαθητική παρέλαση,
ωστόσο η επέτειος εορτάστηκε βάσει προγράμματος, με την καθιερωμένη Δοξολογία η οποία τελέστηκε στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Χώρα Σαμοθράκης, χωροστατούντος του Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως Τραϊανούπολης και Σαμοθράκης κ.κ. Άνθιμου και παρουσία εκπροσώπων της πολιτικής, στρατιωτικής ηγεσίας και της μαθητικής κοινότητας.
Για τον Εορτασμό της Επετείου παραβρέθηκαν στη Σαμοθράκη, εκ μέρους της Ελληνικής Κυβέρνησης ο Γ.Γ. Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κος Μ. Κουτουλάκης, την Βουλή των Ελλήνων εκπροσώπησε ο Βουλευτής Νομού Έβρου κος Α. Δημοσχάκης, την Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας Θράκης ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου κος Δ.Πέτροβιτς, την στρατιωτική ηγεσία εκπροσώπησε ο Διοικητής Δ’ Σώματος Στρατού, Αντιστράτηγος Α.Χουδελούδης, και ο Διοικητής της ΧΙΙ Μεραρχίας Υποστράτηγος Στ. Παπασταθόπουλος, την Ελληνική Αστυνομία ο Διευθυντής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης Λ.Τσιάρας και την Ελληνική Ακτοφυλακή ο Περιφερειακός Διοικητής Λιμενικού Σώματος 2ης ΠΕ.Δ.Ι.Λ.Σ., Αρχιπλοίαρχος Σπ. Ευαγγελίδης, ακόμη στον εορτασμό παρέστη, ο Βουλευτής Ν.Έβρου κος Χ.Δερμεντζόπουλος, ενώ κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Πεσόντων πραγματοποίησαν και οι εκπρόσωποι όλων των τοπικών αρχών και της μαθητικής κοινότητας.













Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά