Έβρος: Οταν ο Ελληνικός Στρατός τιμά τους πολίτες!









Είναι ίσως γνωστό, αλλά λίγοι το λαμβάνουν υπ’ όψη τους!

Ο λόγος για την άρρηκτη και αγαστή συνεργασία του Ελληνικού Στρατού και των πολιτών στη Θράκη και δη στον Εβρο, όπου ΜΑΖΙ ΚΡΑΤΟΥΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ!

Καθημερινή μέριμνα, καθημερινός “καημός”, αλλά και υπερηφάνεια: πρώτα η πατρίδα, το σπίτι, η οικογένεια, η κοινωνία, το μέλλον του τόπου!

Οι “αθέατοι” ήρωες, οι ήρωες της καθημερινότητας, τιμήθηκαν απο τον Ελληνικό Στρατό, απο το Δ’ Σώμα Στρατού, και πιο συγκεκριμένα απο τη 12η Μεραρχία Αλεξανδρούπολης, στο πρόσωπο του Ταμία του Συλλόγου “Αινήσιο Δέλτα Έβρου 2019”.

Οι αθεατες στιγμές που αποτυπώνουν σχέσεις εκτίμησης, εμπιστοσύνης, στήριξης και αναγνώρισης του έργου του συλλόγου μας. Κάποιες αξίζει να αναδεικνύονται διακριτικά.
Είναι η επίδοση της στρατιωτικής πλακέτας με το έμβλημα της 12ης Μεραρχίας Αλεξανδρούπολης από τον διοικητή της κ. Σταυρο Παπασταθοπουλο στον κ. Νικολαο Μουσουνακη επιχειρηματία, ταμία του μάχιμου συλλόγου Αινησιο Δέλτα Έβρου.

Πηγη: Μελαχρινή Μαρτίδου

thracenews
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά