Εορτασμός Εθνικής Επετείου στις ακριτικές Οινούσσες με βροντερό "ΟΧΙ" του Μητροπολίτη Χίου!

 


ΒΙΝΤΕΟ


«ΟΧΙ κύριοι της Τουρκίας, τα νησιά είναι ελληνικά, ΟΧΙ κύριοι της Τουρκίας τα νησιά είναι δικά μας».
Αυτό ήταν το μήνυμα του Μητροπολίτη Χίου, Ψαρών και Οινουσσών από τις ακριτικές Οινούσσες για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.
Με ψυχή την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Πλοιάρχων Οινουσσών, το ακριτικό μας νησί γιόρτασε την Εθνική μας επέτειο, με εκδηλώσεις, που διοργάνωσε ο Δήμος Οινουσσών, παρέστη σ’ αυτές ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Χίου κ. Μάρκος και κορυφώθηκαν, μετά την σχετική Δοξολογία στον Ιερό ναό του Αγίου Νικολάου, με μαθητική και σπουδαστική παρέλαση στην Προκυμαία. Προηγήθηκε κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο πεσόντων, από τον Μητροπολίτη, τον Δήμαρχο Οινουσσών Γιώργο Δανιήλ, τον Υποδιοικητή της 96 ΑΔΤΕ, τον Διοικητή της Ακαδημίας Δημ. Κλουμάση, τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Δημ. Φιλιππίδη και τον Διοικητή του Λιμενικού Σταθμού Σταμ. Φωτεινό.

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά