Από στρατοδικείο πέρασε ο υπαξιωματικός αρνητής της μάσκας και των μέτρων κατά του κορονοϊού

 
Ο ίδιος και η σύζυγός του, πριν από λίγο καιρό είχαν τη απασχολήσει δημοσιότητα και τα social media με βίντεο που ανέβασαν στο διαδίκτυο κατά του self test στους μαθητές αλλά και των υπόλοιπων μέτρων που τέθηκαν σε εφαρμογή για τα σχολεία και τους μαθητές. Ο εν λόγω υπαξιωματικός χαρακτήριζε «παράνομα, αντισυνταγματικά και σατανικά τα μέτρα» κατά της COVID-19, αναφέροντας πως καμία ΚΥΑ δεν είναι πάνω από το Σύνταγμα της χώρας.


Οι δύο γονείς είχαν στείλει την κόρη τους στο δημοτικό της χωρίς μάσκα ούτε self test, ενώ επέκριναν τους άλλους γονείς που «είχαν φιμώσει» τα παιδιά τους με μάσκες.
Το ζευγάρι από την Κατερίνη συνελήφθη τα ξημερώματα της Κυριακής (10/10) να προσπαθεί να εισέλθει στη χώρα μας από τα σύνορα με τη Βόρεια Μακεδονία χωρίς να διαθέτει πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης αλλά ούτε και αρνητικό rapid test.

Ο υπαξιωματικός του Ελληνικού Στρατού και η αλλοδαπή σύζυγός του αρνήθηκαν να επιβληθούν επί τόπου σε τεστ για τον κορονοϊό και έτσι συνελήφθησαν και τους επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ.

Σήμερα (12/10) έγινε η δίκη του αντιεμβολιαστή υπαξιωματικού στο Στρατοδικείο της Θεσσαλονίκης. Και εκεί η παρουσία του ήταν επεισοδιακή, καθώς προσήλθε χωρίς να φορά μάσκα και φυσικά χωρίς να έχει κάνει τεστ.Σύμφωνα με ρεπορτάζ του STAR, δεν του επιτράπηκε η είσοδος στην αίθουσα του στρατοδικείου και ο υπαξιωματικός δικάστηκε ερήμην.

Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο(BBC,Guardian, war-army journalism, data journalism) Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας - Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Πρόσφατα μπήκε στην εγκυκλοπαίδεια με τα πιο σημαντικά πρόσωπα της Ελλάδας με την ιδιότητα του Στρατιωτικού Δημοσιογράφου.Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά