Λεωνίδα Τρόπαιο: Μονο η ΣΜΥ συμμετείχε

 




Όπως αναφέρει ο Χρήστος Νοταρίδης:


Μπράβο σε εκείνους τους γενναίους, λίγους και εκλεκτούς, που σήμερα συμμετείχαν στη Πορεία Τιμής, ΔΕΚΑ ΕΤΗ μετά την έναρξη της εκδήλωσης !

Εύγε, διότι αγνόησαν τις προβλέψεις κακοκαιρίας και με θάρρος προσήλθαν, ανέβηκαν στο βουνό κι έτρεξαν-βάδισαν κάτω απο καταρρακτώδη βροχή, σε λάσπη που (σε κάποια σημεία) έφτανε το γόνατο !

Εύγε, διότι τερμάτισαν θριαμβευτές, κουρασμένοι και βρεγμένοι, αλλά πολύ ικανοποιημένοι που κατάφεραν να ολοκληρώσουν τη δύσκολη διαδρομή των 25 χλμ κι έτσι έμπρακτα απέτισαν φόρο τιμής στο Λεωνίδα και τους συμπολεμιστές του !

Ευχαριστούμε θερμά τη Λέσχη Εφέδρων Καταδρομέων Στεράς Ελλάδας, που ανταποκρίθηκε στο αίτημα και μας υποστήριξε δυναμικά, επανδρώνοντας τα ΣΤΕΚ !

Μπράβο στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών ΣΜΥ, που συμμετείχε, ΜΟΝΗ ΑΥΤΗ απο τις Στρατιωτικές Σχολές και στους λεβέντες της, που κατέκτησαν και πάλι τη πρώτη θέση, αποδεικνύοντας την εξαιρετική ψυχική και σωματική τους κατάσταση.

Συγχαρητήρια στην οργανωτική επιτροπή, ιδιαίτερα στον Triantafyllos Petrinos και στην οικογένεια του, για τους κόπους τους, που αποζημιώθηκαν με μία άψογη διοργάνωση !

Ελπίζουμε το 2022, στο ίδιο πνεύμα, να έχουμε πάλι την ευκαιρία να απολαύσουμε το Καλλίδρομο όρος !

Ευχαριστούμε όλους τους κατά καιρούς συμμετέχοντες και υποστηρικτές του ΛΕΩΝΙΔΑ ΤΡΟΠΑΙΟ, που έγινε πλέον θεσμός.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά