Δέος στη Θεσσαλονίκη: Πρωτοφανείς εικόνες με πτώση από 2 αλεξιπτωτιστές

H εντυπωσιακή πτώση των δύο αλεξιπτωτιστώνΤου Μιχαήλ Λιάπη,

Με εντυπωσιακό τρόπο ολοκληρώθηκε η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη.

Δύο αλεξιπτωτιστές, ο Υπολοχαγός Κωνσταντίνος Πίστας και ο Αρχιλοχίας Γεώργιος Κουτσογιάννης, πραγματοποίησαν εντυπωσιακή πτώση πάνω από το χώρο της παρέλασης και προσγειώθηκαν στην Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου με απόλυτη ακρίβεια, μπροστά από την εξέδρα των επισήμων.

Ο πρώτος αλεξιπτωτιστής πάτησε στο έδαφος της Θεσσαλονίκης με δεμένη την ελληνική σημαία στο πόδι του και αφού περίμενε και το συνάδελφό του, παρέδωσε τη σημαία στην εμφανώς συγκινημένη Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.


Δέος στη Θεσσαλονίκη: Πρωτοφανείς εικόνες με πτώση από 2 αλεξιπτωτιστές (VIDEO) | Typosthes
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά